Repport bug (When I start my server there is a fatal error) and Why are my servers all local ?

Topic created ยท 4 Posts ยท 101 Views
  • Yesterday I started to test servers, but I managed to do only local servers, I was still looking for how to make servers online today but a new problem appeared: A fatal server error:
    Plutonium T6
    Oops ! Plutonium t6 ran into a problem and must be closed.
    ...

    So I report the bug and at the same time ask how to do so that the server is not only local ... ๐Ÿ™‚
    Even if now I can no longer create a server because this error comes back all the time, I reinstall everything but the bug does not go away, I do not know what to do ...
    thank you for helping me

    The crashdumps file with just the bug inside:
    https://drive.google.com/file/d/1MPx4J_r3h2fEDthORhMad4lVWFypkx8a/view?usp=sharing

    Capture.PNG

  • All this after I try to fix the bug, I test everything:

    • Manually authorize ports, open them, close them
    • Reinstall game
    • Change the .exe
    • Change the parameters of my box
      ...

    But it still doesn't work, I don't know what to do!

    Please help me create a server, I'm fed up ...

  • I may have a lead:
    This morning I started my server in search of hope ๐Ÿ™‚ and my server did not have an error but returned only "Sending heartbeat ..." (so did not work) because I forgot to launch steam, I launched it and it displayed the error message. Because normally when I start steam its usual walk.
    But that means that it is because of steam that it does not work ...
    Or when it is when the server connects to steam that it takes other actions and it is these other actions that bug ...

    But anyway this means that before this steam connect there is no bug

  • I have searched a lot but still can't find any solutions...

Log in to reply